• Snabb leverans - Säkra betalningar - prisvärdafynd
Payment with Apple Pay Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Paypal Payment with Swish Payment with Svea


SAVEY SECONDHAND

  • Hos oss på Savey finns det något för alla. På Savey finner du skor, klänningar, böcker, jeans, jackor, tröjor, t-shirts, tavlor, porslin och annan inredning. Oavsett om du gör om på balkongen eller om du vill uppdatera din garderob med nya plagg, så kan du hitta dina nya favoriter hos oss. Om du behöver hjälp är det bara att fråga!


  • Har du rensat ut i garderoben eller förrådet? Då kan du lämna in sådant som du inte längre använder till oss. Vi tar emot både kläder och inredning. Vi har gott om plats för att ta emot lite större möbler och ser till så att de kommer till användning. Tack vare det du lämnar in, kan vi fortsätta att jobba för en mer hållbar värld Kontakta oss på [email protected] för att vara en hjälpande hand.


  • Det är tuffa tider för många barnfamiljer. Stigande matpriser, krig och en inflation har gjort situationen värre för dem som redan tidigare hade det svårt för att betala räkningar vid månadens slut. Många barn vittnar om hur de ser sina föräldrar vrida och vända på varenda krona och oroar sig över saker som de inte ska behöva tänka på. Tillsammans kan vi göra skillnad.


  • Idag kan vi inte föreställa oss livet utan rena varor, vi på Savey gör vårt bästa för att förhindra spridning av många sjukdomar och bakterier, därför tvättar och desinficerar vi varorna innan vi skickar dem.